|
|
|
#1 | ||||||||
|
Özel Üye
|
![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin, ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ...... Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğimle... ÖRS iSEN SIKI DUR, ÇEKiC iSEN SIKI VUR. [Sadece Kayıtlı Üyelerimiz Linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız..] TANRI TÜRK'E YAR OLSUN, TURAN ELLER VAR OLSUN. |
||||||||
|
|
|
| Bu Mesaj için Altaylardan Edilen Teşekkür'ler: | aydolu (06-05-09) |
|
|
#2 | ||||||||
|
Özel Üye
|
Abicim, ben şimdi ne söyleyebilirimki
...Tesadüfen bakmistim cok anlamli ve unutulmaz bir süpriz oldu... Çok teşekkür ederim kıymetli Abim, Dostum... Duruşuyla gerçek bir adam gerçek bir Abi... Senin gibi değerli Abiler sayesinde hayat anlam buluyor... Tüm güzel dileklerde benden sana Abicim Sagolasin, bir ömür var olasin... |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|