|
|
|
#1 | ||||||||
|
DünYanın En İlginç 25 hayvanı
Sun Bear ![]() Komondor Dog ![]() Angora Rabbit ![]() Red Panda ![]() Sloth ![]() Emperor Tamarin ![]() White-faced Saki Monkey ![]() Tapir ![]() Hagfish ![]() Star-nosed Mole ![]() Proboscis Monkey ![]() Pink Fairy Armadillo ![]() Axolotl ![]() Aye-aye ![]() Alpaca ![]() Tarsier ![]() Dumbo Octopus ![]() Frill-necked Lizard ![]() Narwhal ![]() Sucker-footed Bat ![]() Pygmy Marmoset ![]() Blobfish ![]() Platypus ![]() Shoebill ![]() Yeti Crab [Sadece Kayıtlı Üyelerimiz Linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız..] ![]() Gecici Asma Beni! Kalıcı Öldür! Boynumun İzi Kalsin Yüreginin İpinde!! ![]() ![]() Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bi filmin sountrackindeim.. Öyle bir An yaşadimki Cennetide hissettim Cehennemide.. |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
Özel Üye
|
Shoebill
![]() Yaw suratına bayıldım ya çok karizma yaa ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
Özel Üye
|
pokemonlara benziyor bunlar
![]() seni her düşündüğümde
yeniden diriltmek istiyorum herhangi bir kelimeyi ilk harfinden ilk adımım adın oluyor son harf ilke akrostiş yani bir garip iş sevgilim seni düşünmek ne mesaisi var ne bitiş |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Özel Üye
|
Alıntı:
özlemişim yaww youtube dan izliyim az ![]() ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
Administrator
|
Blobfish
![]() hepsi ilginç ama buna da balık demeye bin şahit ister ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
Özel Üye
|
cogu irenc ama ...:(
|
||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
![]() Ay bu nedir böle ![]() korktum pislik içinde biri gibi![]() ![]() MeLek KaranLığa DaLdı..!! Ürkütme! ![]() ![]() Hayat aldığın nefes sayısından değil nefesinin kesildiği anlardan ibarettir.. |
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
Özel Üye
|
Bu çok ilgiçmiş , akıllıyada benziyor.
![]() [Sadece Kayıtlı Üyelerimiz Linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız..]
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|