|
|
|
#1 | ||||||||
|
Özel Üye
|
Unutuldu galiba.....
selam arkadasLar hepinizinde bildigi gibi sitemizde ayın üyesi secimleri yapılmaktaydı ama nedense son aylarda bu secimler yapılmıyor rica etsem yönetcilerimiz bu konuyla ilgili bi anlet acarlarmı ben acacaktım ama yetkim olmadigi için ve yöneticilerimizin işine karısmamak için acmadım simdiden tskler
![]() TanıyaN TanıR.. TanımayaN YoL ALıR.. ![]() |
||||||||
|
|
|
| Bu Mesaj için n3d3ns1z Edilen Teşekkür'ler: | izmirdenbiradam (26-10-08) |
|
|
#2 | ||||||||
|
Özel Üye
|
evet Sedat sana katılıyorum..Umarım yöneticiler en yakın zamanda bu konuyla ilgilenirler..
|
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
Özel Üye
|
bakacaz artıq umarım ii bi konuya dikkat cekmişimdir....
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
Administrator
|
Her ay düzenli olarak açtığım ayın üyesi anketine katılmayı hak edecek üyeler yoktu arkadaşlar o sebeple bir süre ara verdik.Yaz tatili boyunca herkes zaten bir yerlerdeydi ayrıca aktif olarak forumda çalışan kişiler daha önce ankete katılan kişilerdi.Biraz daha sabredin katılım anlamında yeterli çoğunluk sağlandığında tekrar devam edicez yeni şeylerde olucak inşallah
Var mı bir problem????![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
Özel Üye
|
yane simdi bizim forumda ayın üyeligini hak edecek üye yokmu abLa anlayamadım ben
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
Özel Üye
|
ayın üyesini gösterilen adaylar arasından üyeler seçer Sedat, candy yeterli sayıda katılım olmadığı ve araya yaz dönemi girdiği için ara verdiğimizi ve yeniden seçim yapılacağını söylemiş biraz zaman
[Sadece Kayıtlı Üyelerimiz Linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız..] |
||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
Özel Üye
|
anlamaya calıstım ama bence eski yeni aramizda bi cok arkadas var istenseydi ufakta olsa bi anlet yapılırdı ama tabikide kadar yöneticelerimizin....
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
Artık yeniden başlar arkadaşlar siz mrk etmeyin...
[CENTER] [/CENTER] [CENTER][IMG]http://img520.imageshack.us/img520/6247/bayrak7ed.gif[/IMG][/CENTER] [CENTER][IMG]http://img133.imageshack.us/img133/4708/dosyaasppc3.gif[/IMG][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Yazık olsun uygar denen bu çağa[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Nice yiğitleri kardı toprağa[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Mehmed'ime kurşun sıkan alçağa[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Yumruğumu sıktım, sıktım ağladım.[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] |
||||||||
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to umut_hayat For This Useful Post: | exixiz_pnr (26-10-08), izmirdenbiradam (26-10-08) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|