|
|
|
#1 | ||||||||
|
Sakın ŞİKAYET KUTUSU'na yazdım diye alınmayın,sadece bir isteğimi dile getireceğim. Aslında bu bölümle birlikte 2 oluyor
![]() Öncelikle ŞİKAYET KUTUSU Bölümü'nün adını Dilek,İstek,Şikayet ve Öneri Kutusu diye bana göre biraz mizahi,birazda gerçekçi bir isimle değiştirmek mümkün müdür acaba? 2.bir ricam isem SİYASET üzerine bir bölüm var,o bölümün üzerine GENEL HABERLER adı ile bir bölüm daha açılabilir mi acaba? Eğer gerekirse,sizlerde uygun görürseniz bu bölümün sorumluluğunu da alabilirim... Gözlerini açmış ALTAY AŞKIYLA İsyan etmiş bazen kolpa hayatta Ama yıkılmamış,dimdik ayakta Gözü yokmuş onun parada pulda Varsın coşsun millet boşver aldırma Senin ismin bile yetermiş ona Gerisi yalanmış,sahte dünyada Onunda varmış bir hayali Şampiyon görmekmiş tek dileği Düşünür dururmuş o geceyi Kordon'a inmiş bütün İzmir'i SİYAH BEYAZMIŞ onun dünyası Tek varlığıymış KUTSAL FORMASI Kafası güzel,boynunda atkı Kim bu diye sorma O BİR ALTAYLI |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
Eyw,sağolasın hocam;uğraşıp yapmışsın. Alt bölüm açıldıysa adının GENEL değil de DİĞER Haberler olması daha doğru olur diye düşündüm şimdi. Sanki birazda siyaset ön planda gibi olmuş ama neyse ki öyle değil
ben yeni açtığın alt bölümü biraz güzelleştiririm![]() Gözlerini açmış ALTAY AŞKIYLA İsyan etmiş bazen kolpa hayatta Ama yıkılmamış,dimdik ayakta Gözü yokmuş onun parada pulda Varsın coşsun millet boşver aldırma Senin ismin bile yetermiş ona Gerisi yalanmış,sahte dünyada Onunda varmış bir hayali Şampiyon görmekmiş tek dileği Düşünür dururmuş o geceyi Kordon'a inmiş bütün İzmir'i SİYAH BEYAZMIŞ onun dünyası Tek varlığıymış KUTSAL FORMASI Kafası güzel,boynunda atkı Kim bu diye sorma O BİR ALTAYLI |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
Çok zahmet oldu herhal ama ben konuları zaten SİYASET Bölümü'ne açmıştım
çok masraf oldum yauw bugün,KUSURA BAKMAGözlerini açmış ALTAY AŞKIYLA İsyan etmiş bazen kolpa hayatta Ama yıkılmamış,dimdik ayakta Gözü yokmuş onun parada pulda Varsın coşsun millet boşver aldırma Senin ismin bile yetermiş ona Gerisi yalanmış,sahte dünyada Onunda varmış bir hayali Şampiyon görmekmiş tek dileği Düşünür dururmuş o geceyi Kordon'a inmiş bütün İzmir'i SİYAH BEYAZMIŞ onun dünyası Tek varlığıymış KUTSAL FORMASI Kafası güzel,boynunda atkı Kim bu diye sorma O BİR ALTAYLI |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
eyw hocam,siyaseti de alabilirim...
Gözlerini açmış ALTAY AŞKIYLA İsyan etmiş bazen kolpa hayatta Ama yıkılmamış,dimdik ayakta Gözü yokmuş onun parada pulda Varsın coşsun millet boşver aldırma Senin ismin bile yetermiş ona Gerisi yalanmış,sahte dünyada Onunda varmış bir hayali Şampiyon görmekmiş tek dileği Düşünür dururmuş o geceyi Kordon'a inmiş bütün İzmir'i SİYAH BEYAZMIŞ onun dünyası Tek varlığıymış KUTSAL FORMASI Kafası güzel,boynunda atkı Kim bu diye sorma O BİR ALTAYLI |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|